Lirik Lagu Korban Janji

Via Vallen - Korban Janji


"Korban Janji"


Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu


Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo


Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae


Aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku


Abot tak trimo kanti ikhlas legowo
Sing tak karep koe ra disiyo-siyo
Ben cukup mung aku korban janji manismu
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku
Udan bledek kang dadi saksiku


You May Also Like

Memuat...